Våra tjänster

Vi erbjuder allt från året runt-service till enstaka skötseltillfällen

Du får en egen personlig trädgårdsmästare som lär känna din trädgård och vet vad de olika områdena behöver.

Här är exempel på några av de tjänster som vi erbjuder:

 • Gräsklippning – både klippning av större ytor och trimning i kanter vid staket, stenrösen, rabatter och liknande

 • Lövkrattning – både på hösten innan snön faller och en upprensning på våren

 • Snöröjning – Vi skottar snön åt dig så att du slipper slitet

 • Beskärning av träd – vi anpassar beskärningstiden till respektive trädtyp

 • Beskärning och formklippning av buskar

 • Rensning av ogräs

 • Mossrivning/vertikalskärning

 • Bortforsling av löv, kompost och gräsklipp


Inte bara trädgårdsskötsel

Vi erbjuder också planering av trädgårdar och planteringstjänster. Du som vill förnya eller helt behöver hjälp med att nyanlägga en trädgård kan anlita oss för att få både tips och råd och förstås hela utförandet av trädgården gjort av oss om du vill.

Vi utgår från den tillgängliga ytan, den stil du vill ha och om du har några särskilda önskemål gällande växter eller särskilda element som du önskar ha i trädgården, till exempel stenkantade rabatter eller en damm.

För längre uppdrag med regelbunden skötsel kan vi erbjuda specialpriser där du även får rabatt på maskinkostnaderna. Vi har såväl gräsklippare och åk-traktorer som lövblåsar, häcksaxar, röjsågar, släp, höga stegar och snöslungor till vårt förfogande.

Vi finns tillgängliga snabbt för trädgårdsskötsel i Stockholm. Efter att du kontaktar oss kan vi boka in service inom 1-3 dagar.

Löpande skötsel

Vår erfarna personal ser till att din trädgård är fin året runt och att alla delar får den omsorg de behöver vid olika tider på året. Vissa tjänster behöver bara utföras ibland och annat måste tas om hand varje vecka. Om du väljer ett fullservice-avtal från oss ser vi till att sköta allt som behövs. Annars går det förstås bra att bara välja enstaka tjänster såsom gräsklippning och sen ta hand om de andra delarna själv.

Likaså kan du förstås utföra den löpande skötseln själv och bara ringa in oss då och då, till exempel när du behöver hjälp med att beskära träd eller klippa häcken. Att trimma en häck är en svår konst om man vill att det ska bli riktigt rakt och snyggt.

Till vintern är det många som uppskattar snöskottning då det är ett tungt jobb som ofta görs bäst med en snöslunga. Det är en stor investering att köpa en själv, så det blir för de flesta billigare att bara betala för snöröjningen.

trädgårdsskötsel Stockholm

Ett flertal tjänster utöver trådgårdsskötsel

Utöver trädgårdsskötsel så kan vi även erbjuda offerter och prisföslag för ett flertal andra ROT- och RUT-tjänster via vårt kompetenta nätverk av duktiga hantverkare. 

Här är ett axplock av dessa tjänster:

 • Vinterunderhåll som snöröjning, snöskottning och halkbekämpning.
 • Parkmöbler och sittbänkar utomhus. Vi kan tillhandahålla ett brett sortiment av parkmöbler som passar och skapar trivsel i de flesta olika miljöer.
 • Lekparker. Vi kan ta hand om hela processen och projektera, anlägga, besiktiga och renovera lekplatser. 
 • Sommarunderhåll. I detta ingår ett flertal olika tjänster. Asfaltering, avloppsarbeten, dränering, murning, plattsättning, stenarbeten, schaktarbeten och mycket annat. 

trädgårdsskötsel Stockholm

Välj oss – För rätt trädgårdsmästare till er trädgård